Uuden takan ostajalle vanhan purku ilmaiseksi!

Julkaistu 05/04/2017

Nyt saat helposti vaihdettua vanhan takkasi uuteen!

Tulikiven asiantuntevat asentajat ovat purkaneet ja asentaneet takkoja jo vuosikymmenten ajan. Työ vaatii tietoa ja taitoa - tarjoamme sinulle nyt vanhan takkasi purkutyön jopa veloituksetta ostaessasi meiltä uuden varaavan Tulikivi-tulisijan toukokuun 2017 loppuun mennessä.* Tule käymään studiolla tai kutsu Uunimestarimme ilmaiselle kotikäynnille.

 

 

Uuteen taloon, rivitaloon, mökkiin, laajennussiipeen...

Vanhan takan voit korvata uudella varaavalla Tulikivi-takalla, kun haluat säästää lämmityskustannuksissa tai vaikka haluat lisäominaisuutena valmistaa herkullista ruokaa takkaleivinuunissaVaraava tulisija on ainoa sähköstä riippumaton lämmitysmuoto - siihen eivät syysmyrskyt tai sähkön hinnankorotukset vaikuta!

Yksilöllisesti alusta loppuun!

Meiltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa meille koska vanha puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat sen tilalle.
 
Hoidamme puolestasi myös mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon ja oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Pyydä tarjous siitä kokonaisuudesta joka on juuri sinulle tarpeellinen! Nauti kylminä iltoina uuden, tehokkaan takan lämmöstä ja tunnelmasta!

Ota yhteyttä sinua lähimpään Tulikivi-studioon, niin hoidamme kotiisi kunnon lämmittäjän!

 

*  Etu on voimassa yli 3000 € arvoisiin Tulikivi-tulisijoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja ilmainen purku koskee max. 2m3 tulisijoja. Suuremmat purettavat kohteet hinnoitellaan lisätyönä purkukorvauksen päälle. Kampanja on voimassa 1.4.-30.6.2017.