Tulikiven lämmöllä Poweria! | Tulikivi

Tulikiven lämmöllä Poweria!

Julkaistu 02/28/2018

Hyödynnä tulisijan vaihtajan tarjous — voimassa vain rajoitetun ajan!

Tulikiven asiantuntevat asentajat ovat purkaneet ja asentaneet takkoja jo vuosikymmenten ajan. Työ vaatii tietoa ja taitoa — tarjoamme 200 ensimmäiselle tulisijan vaihtajalle kaupan päälle 500 € lahjakortin Power-kodinkoneliikkeeseen.* Tule käymään Studiolla tai kutsu Uunimestarimme ilmaiselle kotikäynnille.

 

 

Uuteen taloon, rivitaloon, mökkiin, laajennussiipeen...

Vanhan tulisijan voit korvata uudella varaavalla Tulikivi-tulisijalla, kun haluat säästää lämmityskustannuksissa tai vaikka haluat lisäominaisuutena valmistaa herkullista ruokaa. Varaava tulisija on ainoa sähköstä riippumaton lämmitysmuoto — johon eivät myrskyt tai sähkön hinnankorotukset vaikuta!

 

 

Yksilöllisesti alusta loppuun!

Meiltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa meille koska vanha puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat sen tilalle.
 
Hoidamme puolestasi myös mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon ja oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Pyydä tarjous siitä kokonaisuudesta joka on juuri sinulle tarpeellinen! Nauti kylminä iltoina uuden, tehokkaan takan lämmöstä ja tunnelmasta!

Ota yhteyttä sinua lähimpään Tulikivi-studioon, niin hoidamme kotiisi kunnon lämmittäjän!

 

*  Etu on voimassa yli 3000 € tuotehintaisiin Tulikivi-tulisijoihin 1.3.2018 lähtien. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa niin kauan kuin lahjakortteja riittää.