Takkapäivät Tulikivi-studiossa perjantaista lauantaihin

Julkaistu 03/13/2018

Takkapäivillä studioissa paljon lämpimiä tarjouksia pe 10-18, la 10-15

Kotona kuuluu olla lämmintä ja kotoisaa. Tulikiven takka ottaa kaiken lämmön talteen ja luovuttaa sitä hiljalleen että pehmeästi ympäröivään huonetilaan. Lisäksi se tuo turvaa sähkökatkoihin ja apua ruoanlaittoon. Sulje siis kylmä maailma ulos ja hanki nyt kotiisi kunnon lämmittäjä sekä tunnelmanluoja. Olipa valintasi moderni tai perinteinen, laajasta mallistosta on helppo löytää kotiisi sopiva tulisija.

 

Ole nopea ja pyydä tulisijatarjous

Takkapäivillä kymmenelle nopeimmalle tulisijatarjouksen pyytäneelle annamme vuolukivisen paistokiven mukaan, jolla paistuvat kotona rapeapohjaiset pizzat, leivät ja pullat.

 

Hyödynnä tulisijan vaihtajan etu

Vanhan tulisijan uuteen vaihtajalle tarjoamme
kaupan päälle 500 € Power-lahjakortin* kodinkoneliikkeeseen. Näitä riittää vain nopeimmille ja moni on jo lahjakorttinsa saanut. Lue lisää.

 

Tulisijoja kampanjahinnoin

Olemme valinneet joukon tulisijoja, joita saat alennetuilla kampanjahinnoilla. Katso kaikki tulisijat ja tilaa nyt edullinen lämmittäjä.

 

Hyvä palvelu. Helppo valinta.

Tutustu Tulikiven vaivattomaan kokonaispalveluun.

 

Tule studiolle tai kutsu Tulikivi-uunimestari kotiisi

Tulisijan hankinta on iso asia. Hae itse hankinnalle maksuaikaa kätevästi verkossa ja toteuta takkaunelmasi lähimmällä studiolla tai kutsu Tulikivi-uunimestari kotiisi. Meiltä saat myös puu- ja sähkökiukaat sekä sisustuskivet kaikkiin kodin tiloihin. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

 

 

*  Power-etu on voimassa yli 3000 € tuotehintaisiin Tulikivi-tulisijoihin 1.3.2018 lähtien. Kampanja on voimassa niin kauan kuin lahjakortteja riittää.

Etuja ei voi yhdistää toiseen alennukseen, tarjoukseen tai etuun.