Takkapäivät Tulikivi-studioissa

Julkaistu 03/20/2019

Takkapäivien talviedut Tulikivi-studioista!

Vaihda nyt vanha takkasi uuteen puhtaasti polttavaan takkaa. Takan vaihtaminen kunnon lämmittäjään käy helposti ja vaivattomasti. Toimi heti ja hyödynnä takan vaihtajan purkuetu. Kutsu Tulikivi-uunimestari ilmaiselle kotikäynnille luoksesi, niin saat sinulle sopivan kokonaistarjouksen. Teemme vanhan purut sekä uusien asennukset nopeasti ja ammattitaidolla.

Jos takka on jäänyt hankkimatta talon rakennusvaiheessa, sen asentaminen onnistuu helposti jälkikäteen. Tulisija leikkaa lämmityskuluja ja on sähkökatkojen aikaan ainoa lämmönlähde, joka ei tarvitse sähköä toimiakseen.

Poikkea takkapäivillä lähimmälle studioille ja kysy tarjous sinulle sopivasta tulisijamallista. Takkapäivillä on talviedut parhaimmillaan. Tee lämpimät kaupat nyt! Nauti takkatulen lämmöstä ja hyödynnä lämpöä ruoanvalmistuksessa.

Tule lähimmälle studiolle, sovi kotikäynti ja kysy tarjous

Ke-La 20.-23.3. Kotka
Ke-La 20.-23.3  Kouvola
Pe-Su 22.-24.3. Hämeenlinna
Pe-La 22.-23.3. Tammisto, Raisio, Tampere, Lahti, Jyväskylä, Mikkeli, Vaasa, Lappeenranta, Rovaniemi, Seinäjoki, Porvoo, Varkaus, Kuopio, Joensuu, Juuka
Pe 22.3. Espoo, Tammisaari
La 23.3. Oulu

Meiltä saat myös monipuolisen valikoiman sähkö- ja puukiukaita sekä sisustuskiviä.

Sähkö- ja puukiukaat saunaan Sisustuskivet kodin eri tiloihin

 

Osta nyt ja maksa erissä

Nauti lämmöstä ja tunnelmasta jo nyt. Hae itse hankinnalle maksuaikaa kätevästi verkossa ja toteuta unelmasi. Lainapäätöksen saat heti ja ensimmäisen laskun vasta 6 kk kuluttua. Hyödynnä juostava takaisinmaksu.

 

*Takan vaihtajan purkuetu voimassa 31.3. saakka yli 3000 € arvoisiin tulisijaostoihin. Ei voi yhdistää muihin takkapäivien talvietuihin.