Uudessa Kide-takkauunissa on innovatiivinen Tulikivi Figure-pinnoite | Tulikivi

Uudessa Kide-takkauunissa on innovatiivinen Tulikivi Figure-pinnoite

Julkaistu 01/23/2013

Tulikiven uusi takkauuni on Kide 2, jonka Tulikivi Figure -pinnoite on uudenlainen pintamateriaali tulisijoissa. Tulikivi Figure mahdollistaa erilaiset, persoonalliset pintastruktuurit tulisijan pinnalla. Kide 2 -takkauunin pinta muodostuu nimensä mukaisesti kolmiulotteisesta kidekuvioinnista, ja tulisijaa on saatavissa valkoisena sekä tummanharmaana.

           

Uusi Kide 2 -tulisija kuuluu Tulikiven suosittuun Hiisi-tuoteperheeseen. Kide 2 -takkauunissa on Hiisi 2 -tulisijan vuolukivinen sisärunko ja pinnalla Tulikivi Figure -pintamateriaali, joka on ainutlaatuinen, tulenkestävästä valumassasta ja vuolukivestä  muotoon valettu kuorimateriaali. Tulikivi Figure kestää kosketuksen ja ennen kaikkea katseet. Kidemäinen pintastuktuuri antaa Kide 2 -takalle ainutlaatuisen ilmeen, jota voi korostaa esimerkiksi valaisimilla. Pintakuviota voi itse muuttaa vaihtamalla valaistuksen suuntaa ja voimakkuutta. Mitä viistompi valo, sitä vahvemmin kidekuvio erottuu.
 
– Tulikivi Figure on uusi ratkaisu uunin pintamateriaalina, kertoo Tulikiven viestintäjohtaja Anu Vauhkonen.  
 
Kide 2 -takkauunia on saatavana tällä hetkellä valkeana ja tummanharmaana. Jatkossa valikoimaa täydennetään, sillä Tulikivi Figure materiaalina mahdollistaa useat värivaihtoehdot. Myös aiemmin markkinoille tuodussa Aalto-tulisijassa on Tulikivi Figure -pinnoitus.
 
Selkeää muotokieltä Kide 2 -takassa
Muotoilutoimisto Provoken kanssa yhteistyössä suunnitelluissa selkeälinjaisissa Hiisi 2 -takoissa, mukaan lukien Kide 2 -tulisijassa, ei ole lainkaan niiden visuaalista ilmettä rikkovia näkyviä ilmanottoaukkoja eikä tuhka- ja nuohousluukkuja. Kahva on integroitu osaksi luukun alareunaa upottamalla se tyylikkäästi luukun pinnan tasoon. Luukussa on helppokäyttöinen ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto, ja luukun lasin rasterointi kehystää kevyesti näkymää tulipesään.

Tulikiven tulisijat täyttävät maailman tiukimmat ympäristömääräykset
Maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja, suomalainen Tulikivi Oyj on yhtenä alan edelläkävijöistä sitoutunut puhtaamman polttotekniikan edistämiseen tuotekehityksessään sekä suunnittelemaan vähäpäästöisiä tulisijoja, joiden hyötysuhde on korkea. Erinomainen energiatehokkuus ja tutkitusti alhaiset päästöt ovat tehdasvalmisteisten Tulikivi-takkojen selviä etuja paikalla muurattaviin tulisijoihin verrattuna.  Tulikiven teknologia on hyväksytty ympäri maailmaa, ja yhtiön tuotteet läpäisevät maailman tiukimmat päästönormit.
Lue lisää: Puhtaampien tulisijojen puolesta


Tuote- ja hintatiedot:    
Kide 2, mitat: 168 x 61 x 61 cm, hinta: asennettuna 4 000 euroa (sis. alv.) + rahti
Kide 2 –takan toimitukset aloitetaan huhtikuun alussa.    

Lisätietoja:
Tulikivi Oyj, www.tulikivi.fi
viestintäjohtaja Anu Vauhkonen, puh. 0207 636 560, anu.vauhkonen@tulikivi.fi

Viestintä:         
PR- ja viestintätoimisto Promode Oy, puh. (09) 170 070
Heidi Azinur, heidi.azinur@promode.fi / viestintä ja kuvamateriaali

Jälleenmyynti:         Tulikivi-studiot ja Tulikivi-jälleenmyyntipisteet kautta maan
     

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Saunat ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on puolet. Tulikivellä työskentelee vajaat 400 ihmistä.