Tulikiven sähkökiuasmallisto täydentyy modernilla Sumu-kiukaalla

Julkaistu 11/07/2011

Tulikiven saunatuoteryhmä kasvaa marraskuussa linjakkaalla Sumu-sähkökiukaalla, joka on helppokäyttöinen, mekaanisella kello-ohjauksella varustettu peruskiuas. Suuren kivitilan ansiosta kiuas antaa saunaan kosteat ja pehmeät löylyt. Mustana ja valkoisena myyntiin tulevan Sumu-kiukaan kuori on valmistettu teräsohutlevystä. Kiukaan ilmeen voi viimeistellä valkoisilla Tulikivi Deco White -koristekiuaskivillä.

Pitkäikäinen Sumu-sähkökiuas on käytössä helppo ja turvallinen

Tulikivi tuo marraskuussa myyntiin uuden helppokäyttöisen Sumu-sähkökiukaan, jonka mekaaniset käyttökytkimet on sijoitettu kiukaan alaosaan. Kiukaassa on selkeät kytkimet lämpötilan säädölle ja kiukaan ajastukselle. Käyttöturvallisuutta tuo mekaaninen kello, joka sammuttaa kiukaan valitun ajan kuluttua. Erikokoisten löylyhuoneiden tarpeisiin kiuasta on saatavana kolmessa eri teholuokassa: 6,8 kW, 9,0 kW ja 10,5 kW.

– Muotokieleltään moderni Sumu on tukevarakenteinen ja pitkäikäinen peruskiuas, joka on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Koska kiukaan kuorirakenteiden pintalämpötilat ovat alhaiset, se on turvallinen valinta myös lapsiperheiden käyttöön, kertoo Tulikiven saunaliiketoiminnan johtaja Martti Purtola.

Matalan pintalämpötilan ansiosta Sumu-kiukaan suojaetäisyydet ovat poikkeuksellisen pienet: 20 mm seinästä aina 900 mm korkeuteen asti ja 50 mm siitä ylöspäin. Tämä antaa vapautta kiukaan sijoitteluun löylyhuoneessa.

Valtteina pehmeät löylyt ja löylyhuoneen tehokas lämmitys

Selkeälinjaisen pyöreän Sumu-kiukaan kivitilaan mahtuu 60 kiloa kiviä. Suuri kivimäärä tekee saunan löylyistä kosteat ja pehmeät. Kiukaan runkorakenne mahdollistaa hyvän, kiukaan läpi kulkevan ilmavirtauksen, joka levittää lämmön tehokkaasti löylyhuoneeseen.

– Tyylikkään mattapintaista Sumu-sähkökiuasta on saatavana mustana ja valkoisena viikosta 45 lähtien. Alkuvuodesta 2012 myyntiin on tulossa myös harmaa versio, Purtola sanoo.

Sumu-kiukaan muotoilusta vastaa Provoke, jonka käsialaa ovat myös Tulikiven Naava-, Nuoska- ja Rae-sähkökiukaat. Tulikivi tarjoaa kiukaisiin lisäksi tavallisten kiuaskivien päälle pintakerrokseksi aseteltavia valkoisia Tulikivi Deco White -koristekiuaskiviä, joiden halkaisija on 5–10 cm. Huoneistosaunat/Lattiakiukaat...
 

Lisätietoja:
saunaliiketoiminnan johtaja Martti Purtola, puh. 0207 636 463, martti.purtola@tulikivi.fi
tiedottaja Eerika Olkinuora, puh. 020 763 6561, eerika.olkinuora@tulikivi.fi

Viestintä: Pr‐ ja viestintätoimisto Promode Oy, puh. (09) 170 070, Heini Kantala, heini.kantala@promode.fi / tiedotus ja kuvamateriaali

Kuvapankki: www.tulikivi.fi -> medialle -> kuvapankki

Kuluttajatiedustelut: Tulikivi Oyj, puh. 0403 063 000
Jälleenmyynti: Tulikivi-studiot kautta maan

Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikivi‐konsernin, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on neljä tuoteryhmää: Tulisijat, Saunat, Sisustus ja Astiat. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin puolet. Tulikivellä työskentelee noin 500 ihmistä.