Kerrostalojen yhteiskäyttö saunat | Tulikivi

Kerrostalojen yhteiskäyttö saunat

Kerrostalojen yhteisökäytössä olevien saunojen suosio on nousussa taas. Perhekokojen pienennettyä myös luonnollisesti näiden yhteisösaunojen koot ovat pienentyneet. Saunaan panostetaan nykyään yhä enemmän ja ihmiset kaipaavat nyt ylellisyyttä sekä spa- tunnelmaa.

Olemme räätälöineet huoneistosaunakiukaan vaativaan ammattikäyttöön lisäämällä erikoisvastukset sekä asentamalla ohjauselektroniikan erilliseen tehoyksikköön. Näin kaikki lattiakiuasmallimme ovat muutettavissa myös kovempaan käyttöön hyvin soveltuviksi.

Ohjaus kiukaissa tapahtuu Touch Screenillä tai KNX järjestelmällä. Saunan päälle- ja pois-kytkentä voidaan tehdä myös etänä viikkokellolla tai perinteisellä VAK-ohjauksella, jossa rele ohjaa saunan toimintaa. Turvalliseen etäkäynnistykseen on saatavilla ovikytkin-paketti. Erillisessä tehoyksikössä on seinäanturilla 10 m kaapeli. Kivitila-anturi eli termopari on lisävaruste, josta on saatavana 10 m ja 20 m antureita. Tulikiven lattiakiuasmallistostamme löytyy laaja valikoima kiukaita kokoluokassa: 6,8kwh / 9kwh / 10,5kwh Kiukaamme ovat myös helposti sijoitettavissa, sillä ne ovat helposti integroitavissa alalauteeseen. Näin saadaan koko löylyhuone tehokäyttöön ja turvalliseksi myös perheen pienemmille.

Varustamme kovaan käyttöön tarkoitetut kiukaat 850C kestävillä AISI 309-vastuksilla. Tunnus on F. Kiukaan ohjauselektroniikka on erillisessä tehoyksikössä, joka voidaan asentaa lauteiden alle tai tekniseen tilaan