Varaavat keraamiset takat


Keraaminen takkamallistomme on CE-merkitty sarja moderneja varaavia takkoja, jotka ovat sisustuksellisesti vertaansa vailla. Ilme on harmoninen: itse kehittämämme turvallinen ja kaunis luukku on upotettu pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Vaihtoehtoja löytyy niin suoralle seinälle, tilanjakajaksi kuin huoneen kulmaankin. Malliston takat ovat omiaan myös ruoanlaittajan kotiin - valitse leivinuunillinen Jalanti tai haudutusuunilla varustettu Lentua tai Mustio.

Laadukkaat, harkitut materiaalit kestävät suuret lämpötilavaihtelut. Pinnan täyskivilaatta on tasavärinen ja erittäin kestävä. Läpikotaisin yksivärinen keraaminen materiaali on päädystäänkin samaa väriä ja mahdollistaa suuretkin saumattomat pinnat. Takan runko on kierrätyskeramiikasta tehtyä Kermansavi-massaa.

Siirry takka-apuriin

KALLA


Kalla on keraamisen takkamalliston vaakaluukkuinen malli. Linjakas Kalla on metrin leveä ja siitä löytyy kolme korkeutta.
Lue lisää

KALLA

NUUTA


Nuuta on huoneen kulmaan asennettava takkauuni. Kulmaan asennettaessa tuli näkyy laajemmin huonetilaan. Yksinkertaisen kaunista Nuutaa on kolmea eri korkeutta.
Lue lisää

NUUTA

VAALA


Vaala on pystyluukkuinen suoran seinän takka. Kapea Vaala on siro malli, josta löytyy kolme korkeutta.
Lue lisää

VAALA