Pellettijärjestelmä P10 | Tulikivi

Pellettijärjestelmä P10

Nerokas hybriditakkauuni klapeille ja pelleteille

Nyt voit käyttää sekä polttopuuta että pellettiä Tulikivi-takassa. Hanki uusi Tulikivi-hybriditakka, jossa voit polttaa sekä puita että pellettejä valintasi mukaan. Karelia-malliston takat ovat kaikki hybriditakkoja. Erillisiä lisäosia ei pelletin polttamiseen tarvita.

Tulikiven pyörrepesässä palokaasut ja palamisilma sekoittuvat tehokkaasti palotilassa, koska pääosa palamisilmasta virtaa tulipesälevyjen väleissä olevista ilmaraoista juuri oikeaan paikkaan polttopuiden ja pellettien yläpuolelle. Tehokkaan sekoittumisen ansiosta palaminen on puhdasta, ja nyt samassa tulipesässä on mahdollista polttaa myös pellettejä.

Pyörrepesään mahtuvat koko lämmityskerran pelletit yhdellä täytöllä, ja tuli palaa kauniisti koko tulipesän tilavuudelta. Voit siis nauttia rauhassa hyvää tekevästä säteilylämmöstä.

Mikäli takkasi ei ole hybriditakka, voit tilata pellettijärjestelmän lisävarusteena. Tulikivi Green P10 –pellettijärjestelmä sopii useisiin Tulikivi-takkoihin. Pellettijärjestelmä on saatavana lisävarusteena ja sen voi hankkia myös myöhemmin, jos sinulla on jo Tulikivi-takka, jossa on pyörrepesä. Kysy lisätietoja lähimmästä Tulikivi-studiosta tai –uunimestarilta.Tai osta pellettisetti takkaasi Tulikiven verkkokaupasta >>

Katso kuinka kauniisti pelletti palaa Karelia-malliston takassa >> YouTube

Pelletti on puhdasta puuta

Hyvälaatuiset pelletit on valmistettu puhtaasta sahanpurusta (ei kaarnaa eikä kuorta) ilman mitään lisäaineita. Valmistuksessa puusta vapautuva ligniini sitoo pelletin tiiviiksi ilman erillistä liima-ainetta. Pelletin kosteusprosentti on alle 10 prosenttia. Laadukas pelletti palaa puhtaasti ja hyvällä lämpöarvolla. Palamisesta syntyy puhdasta puuntuhkaa - ja sitäkin vain noin 0,5 prosenttia polttoaineen massasta.Hanki pelletit tarpeisiisi sopivissa erissä. Pellettien varastointi on helppoa ja siistiä. Kuiva, ilmastoitu varasto riittää. 15 litraa pellettiä vastaa energiamäärältään n. 13 kiloa kuivaa koivuklapia. Lisätietoja pelleteistä saat esimerkiksi osoitteesta www.vapo.com.

   Pelletti,   Klapi,   Itävallan päästönormi (EN15250)
Tulikivi-takka palaa puhtaasti pelletilla ja puulla. Tulikiven pyörrepesä alittaa maailman tiukimmat päästönormit (EN15250) sekä pelletillä että puulla.

Mitkä Tulikivi-takat ovat hybridejä?

Tuotekortilla näkyvä Green-merkki ja P-kirjain tarkoittavat kyseisen takan olevan joko hybriditakka tai yhteensopiva pellettijärjestelmän kanssa. Kaikki Karelia-malliston takat ovat hybriditakkoja, joissa voit samalla arinalla polttaa sekä puuta että pellettiä. Lisävarusteita ei tarvita. Karelia-malliston takat näet täältä >>

Tuotekortilta näet myös erikseen tilattavan pellettijärjestelmän tilauskoodin sekä pellettimäärän, jonka voit takassasi polttaa yhdellä lämmityskerralla.