Tulikivi Color-pinnoite - vuolukivitakka valkoiseksi | Tulikivi

Tulikivi Color-pinnoite - vuolukivitakka valkoiseksi

Tulikivi Color -pinnoitteen avulla loihdit uuden ilmeen vuolukiviselle Tulikivi-tulisijallesi

Tulikivi Color-pinnoitteella muutat vuolukivisen takkasi valkoiseksi. Pinnoite sopii niin uusien kuin jo pitkään käytössä olleiden vuolukivitulisijojen pinnoittamiseen valkoiseksi. Paketti sisältää kaikki Tulikivi-tulisijan pinnoitustarvikkeet. Lisäksi tarvitset vain puhdistusainetta sekä paperia ja pahvia tulisijan ympäristön suojaamiseen. Jos tulisijassa on isoja pintavaurioita, niiden täyttämiseen kannattaa hankkia erikseen paikkausainetta (esim. Pakla-supermuovikittiä). Tulikivi Color -pakkauksessa on mukana tarkka työohje, voit tutustua ohjeeseen alta.

Pinnoitustyön voi ostaa myös avaimet käteen -palveluna, jolloin Tulikiven uunimestari hoitaa tulisijan pinnoituksen alusta loppuun. Pinnoituspalvelu sisältää tulisijan puhdistuksen, luukkujen irroituksen ja kiinnityksen, saumojen puhdistuksen ja saumauksen Tulikivi Color -saumausaineella sekä pinnoituksen Tulikivi Colorilla.

Tulikivi Color -pintaa voidaan myös paikata, mikäli siihen tulee kolhuja tai pysyviä tahroja vuosien mittaan. Jo kertaalleen pinnoitettu tulisija voidaan myös pinnoittaa uudelleen.

Tee itse: Osta Color-paketti verkkokaupastamme www.tulikivishop.com.
Uunimestarin pinnoituspalvelu: Tilaa palvelu lähimmästä Tulikivi-studiostasi.

 

Käyttöohje

 

Lyhyt video työvaiheista