Kiuaskivet ja integrointikauluri | Tulikivi

Kiuaskivet ja integrointikauluri

Kiuaskivet

Tulikivi-kiukaisiin sopivat lohkopintaiset Tulikivi-kiuaskivet. Kooltaan alle 10 cm kiuaskivet sopivat sähkölämmitteisiin kiukaisiin ja kooltaan yli 10 cm puukiukaisiin. Kiuaskivet ladotaan kiukaaseen väljästi, jotta ilma pääsee liikkumaan niiden välissä. Huolellisella kiviladonnalla lisätään myös kiuasvastusten käyttöikää.


Lohkopintaisten kiuaskivien päällä pintakivinä voidaan käyttää valkoisia ja pyöristettyjä Tulikivi Deco White-koristekiuaskiviä tai sahattuja, klassisen harmaita vuolukivikiuaskiviä. Vuolukiven lämmönvarauskyvyn ansiosta vuolukivikiuaskivillä saadaan erittäin pehmeät ja miellyttävät löylyt. Keraamisten kiuaskivien käyttö Tulikivi-kiukaissa on kielletty.

Kiuaskiviä voit ostaa verkkokaupastamme.

Integrointikauluri

Tulikiven lauteisiin integroitavat sähkökiukaat voit viimeistellä lasisella integrointikauluksella. Sillä saat aikaiseksi viimeistellyn ilmeen ja teet lauteisiin tehdystä aukosta entistä siistimmän. Lasista kauluria on pyöreää sekä neliömallista, ja molempia sekä mustana että valkoisena.

 

 

Kiuaslinssi

Valokehien rinnalle on lattiakiukaan lisävarusteisiin saatu kiuaslinssi. Kiuaslinssillä saa kätevästi tunnelmavaloa saunaan. Kyseessä on jälkiasennettava, yksiosainen valokuitusarja, joka on helppo asentaa. Kaikki tarvittava on vaihdettavassa sähkökotelon kannessa. Asennus tapahtuu liittämällä johdot Out1-lähtöön. Ohjaus tapahtuu Touch Screen-painikkeella.