Keraamiset takkaleivinuunit | Tulikivi

Keraamiset takkaleivinuunit


Uusi Kermansavi-mallisto on vastaus päästöjen vähentämiseen ja materiaalien kierrättämiseen. Varaavien keraamisten takkaleivinuunien tiivis runkomateriaali on valmistettu Heinävedellä 80-prosenttisesti keramiikkateollisuuden kierrätysmateriaaleista. Ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset alittavien takkaleivinuunien puhdas palaminen pitää luukut kirkkaana ja energiatehokkuus tarjoaa entistä paremman hyötysuhteen vähemmällä puumäärällä pitäen päästöt pienenä.
Takkaleivinuunit sopivat monipuoliseen ruoanlaittoon ja ne voi asentaa suoralle seinälle tai tilanjakajaksi keittiön ja olohuoneen väliin. Pinnan tasoon asennettu turvallinen ja iso lasiluukku tuo tulen rauhoittavan tunnelman kauniisti esiin. Selkeälinjainen muotoilu, erilaisiin sisustuksiin sopivat pintavaihtoehdot ja luonnonläheiset värit tekevät Kermansavi-malliston valikoimasta linjakkaan ja monipuolisen. Skandinaavinen väripaletti mukailee luontoa, kestää aikaa ja säilyttää trendikkyyden.

Tutustu palveluihimme, joiden avulla uuden tulisijan hankkiminen on helppoa:

Vanhan takan purku >>   Ilmainen kotikäynti >>

ROSAMO V1


Kermansavi-malliston keraamiseen Rosamo V1 takkaleivinuunin voit valita vaalean ja tumman eläväisen hiertopinnan.
Lue lisää

ROSAMO V1

ROSAMO V2


Kermansavi-malliston keraamiseen Rosamo V2 takkaleivinuunin voit valita omannäköinen hierto- ja laattapinnan yhdistelmän lukuisissa luonnontuntuisissa väreissä.
Lue lisää

ROSAMO V2

ROSAMO V4


Kermansavi-malliston keraamiseen Rosamo V4 takkaleivinuunin voit valita omannäköinen vaakalaattapinnan lukuisissa luonnontuntuisissa väreissä.
Lue lisää

ROSAMO V4