Kamiinat ja kiertoilmatakat | Tulikivi

Kamiinat ja kiertoilmatakat


Tulikiven kiertoilmatakat ja kamiinat lämmittävät ympäröivän tilan nopeasti. Vuolukivipintaiset myös varaavat jonkin verran lämpöä. Mitä enemmän vuolukiveä pinnassa on, sitä paremmin takka varaa lämpöä.

Pielinen-sarjan Henka, Jokka, Juva, Kammi, Kelo, Lako ja Lamu ovat varaavia kiertoilmatakkoja. Niiden kiinnostavat, moniulotteiset vuolukivipinnat korostavat aidon luonnonkiven kauneutta ja tuovat kotiisi ripauksen pohjoisen eksotiikkaa. Suuri vuolukivimäärä, jopa 500 kg, varaa hyvin lämpöä. Malleista saatavana myös valkoiset versiot.

Tanka-malleissa palamista säätelee automatiikka, joten ilmanottoa ei tarvitse tarkkailla ja palamista säädellä tavallisen mökkitakan tapaan. Hilpun ja Kalveen normaalikääntösäde on 90 astetta vasemmalle tai oikealle. Ne on mahdollista kääntää myös ympäri palosuojamääräykset huomioiden.

Tutustu palveluihimme, joiden avulla uuden tulisijan hankkiminen on helppoa:

Vanhan takan purku >>   Ilmainen kotikäynti >>

HENKA


Henkan moderni muotoilu yhdistettynä kauniiseen vuolukivipintaan tekee siitä ajattoman klassikon. Se on tilantarpeeltaan pieni takka, joka tekee suuren vaikutuksen.
Lue lisää

HENKA

MELLA


Mella on lämmityksen tehopakkaus ja siinä on edeltäjiänsä suurempi tulipesä.
Lue lisää

MELLA

PALAS


Palas-takassa on kompakti koko ja hissiluukku, josta tuli näkyy kolmeen suuntaan. Hissiluukku on kevyt käyttää, eikä luukun avaaminen puita lisättäessä vaadi lisätilaa ympäriltä.
Lue lisää

PALAS

JOKKA


Jokka on omiaan vangitsemaan kaikkien katseet, sillä sen suuri kulmaluukku mahdollistaa tulen ihailun joka puolelta huonetta. Minimalistinen takka istuu mittasuhteiltaan pienempäänkin tilaan.
Lue lisää

JOKKA

JUVA


Juva-takan avara U-mallinen luukku antaa mahdollisuuden katsella tulta useasta eri suunnasta ja vaikka vähän kauempaakin.
Lue lisää

JUVA

KAMMI


Kompaktin kokoinen Kammi on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan.
Lue lisää

KAMMI

KELO


Neliskulmainen, korkea Kelo-takka on suunniteltu huoneen kulmaan asennettavaksi. Mitoiltaan siro Kelo-takka on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan.
Lue lisää

KELO

LAKO


Lako-takka soveltuu parhaiten sijoitettavaksi suoralle seinälle. Sen kolmeen suuntaan olevasta luukusta tuli näkyy laajalle alueelle. Edestä jopa yli 80 senttimetrin leveydeltä.
Lue lisää

LAKO

LAMU


Molemmilla puolilla sijaitsevien luukkujensa ansiosta Lamu soveltuu erinomaisesti tilanjakajaksi.
Lue lisää

LAMU

ROVA


Rova on elipsinmuotoinen ja kevytrakenteinen kamiina, jonka kaarevasta luukusta tuli näkyy kauniisti. Sulavasti aukeava luukku on helppokäyttöinen.
Lue lisää

ROVA

LIEKO


Lieko on kaunis ja siro kamiina ja se on kompakti pakkaus niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon. Siinä on kaareva lasiluukku, joista takkatulen rauhoittava tunnelma välittyy ympäri huonetta.
Lue lisää

LIEKO

LOURU


Louru-kamiina on Palsan pikkuveli ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan. Tämänkin kamiinan ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistouuni on kätevä nopeassa ruoanlaitossa.
Lue lisää

LOURU

PALSA


Palsa-kamiina tuo uusia tuulia kamiinamarkkinoille. Tulipesäluukun yläpuolella oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistouuni sopii nopeaan ruoanlaittoon.
Lue lisää

PALSA

SILJO


Siljo muistuttaa muotoilultaan matalampaa Lieko-kamiinaa. Siljon muotoilussa korostuu sirous ja puhdaslinjaisuus.
Lue lisää

SILJO

MUKKA


Mukka on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan sulavan muotoilunsa ja pylväsjalkansa ansiosta. Normaali kääntösäde on 90 astetta vasemmalle tai oikealle.
Lue lisää

MUKKA

KALVE


Kalve on matala ja pieni kamiina, joka on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan. Kaarevasta lasiluukusta ihailet tulta eri puolilla huonetta.
Lue lisää

KALVE

HILPU


Hilpu on pieni ja siro kamiina. Kamiina itsessään on pieni, mutta suuri kaareva luukku näyttää tulen huonetilaan hienosti. Pyöreä muoto tuo pehmeyttä muuten suoralinjaiseen muotoiluun.
Lue lisää

HILPU

JASA


Keraaminen Jasa-kamiina istuu hyvin sekä moderniin että perinteiseen ympäristöön. Keraaminen 3D-koristelaatta kaunistaa kamiinan pinnan ja suuresta lasiluukusta ihailet elävää tulta.
Lue lisää

JASA

TANKA 3


Tanka-kamiinat ovat kevyitä ja pienokokoisia. Ne sopivat erityisesti kesämökeille ja kakkosasuntoihin, joissa kaivataan usein nopeaa lämmitystä.
Lue lisää

TANKA 3

TANKA 4


Tanka-kamiinat ovat kevyitä ja pienokokoisia. Ne sopivat erityisesti kesämökeille ja kakkosasuntoihin, joissa kaivataan usein nopeaa lämmitystä.
Lue lisää

TANKA 4