Pellettijärjestelmä P10

Nerokas hybriditakkauuni klapeille ja pelleteille

Nyt voit käyttää sekä polttopuuta että pellettiä Tulikivi-takassa. Hanki uusi Tulikivi-hybriditakka, jossa voit polttaa sekä puita että pellettejä valintasi mukaan.

Tulikiven pyörrepesässä palokaasut ja palamisilma sekoittuvat tehokkaasti palotilassa, koska pääosa palamisilmasta virtaa tulipesälevyjen väleissä olevista ilmaraoista juuri oikeaan paikkaan polttopuiden ja pellettien yläpuolelle. Tehokkaan sekoittumisen ansiosta palaminen on puhdasta, ja nyt samassa tulipesässä on mahdollista polttaa myös pellettejä.

Pyörrepesään mahtuvat koko lämmityskerran pelletit yhdellä täytöllä, ja tuli palaa kauniisti koko tulipesän tilavuudelta. Voit siis nauttia rauhassa hyvää tekevästä säteilylämmöstä.

Tulikivi Green P10 –pellettijärjestelmä sopii useisiin Tulikivi-takkoihin. Pellettijärjestelmä on saatavana lisävarusteena ja sen voi hankkia myös myöhemmin, jos sinulla on jo Tulikivi-takka, jossa on pyörrepesä. Kysy lisätietoja lähimmästä Tulikivi-studiosta tai –uunimestarilta.

 

Katso käyttöohjevideo Windows Media Playerilla>>

Pelletti on puhdasta puuta

Hyvälaatuiset pelletit on valmistettu puhtaasta sahanpurusta (ei kaarnaa eikä kuorta) ilman mitään lisäaineita. Valmistuksessa puusta vapautuva ligniini sitoo pelletin tiiviiksi ilman erillistä liima-ainetta. Pelletin kosteusprosentti on alle 10 prosenttia. Laadukas pelletti palaa puhtaasti ja hyvällä lämpöarvolla. Palamisesta syntyy puhdasta puuntuhkaa - ja sitäkin vain noin 0,5 prosenttia polttoaineen massasta.Hanki pelletit tarpeisiisi sopivissa erissä. Pellettien varastointi on helppoa ja siistiä. Kuiva, ilmastoitu varasto riittää. 15 litraa pellettiä vastaa energiamäärältään n. 13 kiloa kuivaa koivuklapia. Lisätietoja pelleteistä saat esimerkiksi osoitteesta www.vapo.fi.

   Pelletti,   Klapi,   Itävallan päästönormi (EN15250)
Tulikivi-uuni palaa puhtaasti pelletilla ja puulla. Tulikiven pyörrepesä alittaa maailman tiukimmat päästönormit (EN15250) sekä pelletillä että puulla.

Mitkä Tulikivi-takat ovat hybridejä?

Tuotekortilla näkyvä Green-merkki ja P-kirjain tarkoittavat kyseisen takan olevan yhteensopiva pellettijärjestelmän kanssa. Tuotekortilta näet myös pellettijärjestelmän tilauskoodin sekä pellettimäärän, jonka voit uunissa polttaa yhdellä lämmityskerralla.