Vuolukivitulisijat

Takkamallistossamme on yhteensä yli 1 000 vaihtoehtoa, mutta kuudesta selkeästä sarjastamme löydät suosikkisi vaivattomasti. Kaipasitpa sitten perinteikästä leivinuunia tai kompaktin pelkistettyä passiivitalon lämmittäjää. Kokeile Takka-apuria tai tutustu mallistoihin. Asennuksessa periaatteemme on ”tulitikut käteen”: puramme tarvittaessa vanhan pois ja asennamme uuden tilalle. Sinun tarvitsee vain täyttää tulipesä, sytyttää ja nauttia.

Takkamme ovat kauniita, mutta myös taloudellisia ja turvallisia. Lämmittämiseen tarvitaan vain vähän puuta, joka palaa Tulikivi-takassa puhtaasti jättämättä jälkeensä juurikaan muuta kuin puun normaalia tuhkaa. Takkamme alittavatkin maailman tiukimmat päästönormit. Takka varaa lämmön tehokkaasti ja luovuttaa sitä hitaasti miellyttävänä ololämpönä. Hormin ja takan pinnan lämpötilat pysyvät alhaisina, joten käyttö on turvallista.

Kaikki takkamme rakennetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja pieniinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota sekä käyttöä että kauneutta silmällä pitäen. Itse suunnittelemamme luukut ovat tiiviitä ja toimivia. Takkojemme huolto ja puhtaanapito on helppoa. Pinnoittein voit joskus vaikka uudistaa takkasi ulkomuodon ja nauttia tulen loimusta jälleen vuodesta toiseen.