Vuolukivitulisijat | Tulikivi

Vuolukivitulisijat

Laajassa mallistossamme on paljon eri vaihtoehtoja. Kaipasitpa sitten perinteikästä leivinuunia tai kompaktin pelkistettyä passiivitalon lämmittäjää. Tutustu mallistoihimme. Asennuksessa periaatteemme on ”tulitikut käteen”: puramme tarvittaessa vanhan pois ja asennamme uuden tilalle. Sinun tarvitsee vain täyttää tulipesä, sytyttää ja nauttia.

Takkamme ovat kauniita, mutta myös taloudellisia ja turvallisia. Energiatehokkaat takat alittavat vuoden 2022 alussa voimaan tulevat ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset. Lämmittämiseen tarvitaan vain vähän puuta, joka palaa Tulikivi-takassa puhtaasti jättämättä jälkeensä juurikaan muuta kuin puun normaalia tuhkaa. Takkamme alittavatkin maailman tiukimmat päästönormit. Takka varaa lämmön tehokkaasti ja luovuttaa sitä hitaasti miellyttävänä ololämpönä. Hormin ja takan pinnan lämpötilat pysyvät alhaisina, joten käyttö on turvallista.

Kaikki takkamme rakennetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja pieniinkin yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota sekä käyttöä että kauneutta silmällä pitäen. Itse suunnittelemamme luukut ovat tiiviitä ja toimivia. Takkojemme huolto ja puhtaanapito on helppoa. Pinnoittein voit joskus vaikka uudistaa takkasi ulkomuodon ja nauttia tulen loimusta jälleen vuodesta toiseen. 

 

Lataa Tulikiven kuvastot tästä:


KUVASTOT