Tulikivi-studio | Tulikivi

Tulikivi-studio

Tervetuloa Tulikivi-studioon!

Viihtyisässä Kivikylän Tulikivi-studiossa voit tutustua koko tuotekirjoomme. Esillä runsaasti vuolukivisiä ja keraamisia Tulikivi-takkoja, upeita puu- ja sähkökiukaita sekä aitoja luonnon sisustuskiviä sisälle ja ulos.

Tulikivi-takat

Tulikivi on lämpöä ja tunnelmaa. Tulikiven varaavien uunien mallistoon kuuluu sekä moderneja että klassikkomalleja. Oletpa ahkera lämmittäjä, intohimoinen ruoanlaittaja tai sisustukseen satsaava, vaihtoehtoja piisaa.

Tulikivi-kiukaat

Tulikivi-kiukaat tarjoavat uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut tekevät saunomisesta nautinnon kaikille aisteille ja vievät saunan osaksi kodin sisustusta. Tutustu Tulikivi-kiukaisiin.

Green-tuotteet

Löydä uusi näkökulma uunilämmitykseen. Tulikivi Green -tuoteperhe tuo erilaisia mahdollisuuksia uunilämmitykseen ja sen yhdistämiseen koko talon lämmitysjärjestelmään. Tulikivi Green –tuoteperheeseen kuuluvat P10-pelletti-, C10-uuninohjaus- sekä W10-vesilämmitysjärjestelmät. Tutustu Tulikivi Green -tuotteisiin.

Sisustuskivet

Vuolukivi on uniikki luonnon materiaali, joka toimii mainiosti myös sisustuskivenä. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet tulevat loistavasti esille, sillä ei ole märkänäkään liukas. Lattialämmityksen avulla vuolukivilattia antaa samaa takoista tuttua miellyttävää Ololämpöä. Vuolukiveä saa monessa eri muodossa, esimerkiksi laattana, mosaiikkina ja raitana. Sisustuskivimallistostamme löytyy myös paljon muita luonnonkivimateriaaleja, muun muassa graniittia, marmoria ja travertiinia. Tutustu kattavaan sisustuskivimallistoomme