Tulikivi-Pyörrepesä | Tulikivi

Tulikivi-Pyörrepesä

Puhtaamman palamisen puolesta.

Tulipesä on takan hermokeskus, joka vaikuttaa takan koko toimintaan. Kaikissa varaavissa Tulikivi-takoissa ja -takkaleivinuuneissa on Tulikivi-pyörrepesä. Pyörrepesä optimoi takan käytön.

Pyörrepesä on Tulikiven patentoima keksintö, jossa palokaasut ja palamisilma sekoittuvat tehokkaasti palotilassa. Näin palaminen tehostuu, hyötysuhde on korkea ja palaminen on myös erittäin puhdasta. Uunin CO-päästöt jäävät murto-osaan maailman tiukimmista päästönormeista. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta pyörrepesä on myös toimintavarma ja helppokäyttöinen tulipesäratkaisu.

Tulikivi-takoissa on ensimmäisenä varaavien takkojen valmistajana Suomessa CE-merkki, joka on valmistajan ilmoitus siitä, että tuote täyttää sitä koskevat Euroopan Unionin vaatimukset. Pienhiukkas- ja kaasumaiset päästöt ovat riippuvaisia tulisijan polttotekniikasta, käytöstä sekä polttopuun laadusta. Tulikiven pyörrepesätekniikka vähentää päästöt jopa puoleen perinteisiin takkoihin verrattuna.

Tämän lisäksi Tulikivi osallistuu edelleen innolla niin kotimaiseen kuin kansainväliseen tutkimus- ja kehitystyöhön. Huomisen suunnittelu on meillä täydessä vaudissa.

Tulikivi on varaavien tulisijojen laatujohtaja. Olemme saaneet ensimmäisenä takkavalmistajana ISO 9001 –laatusertifikaatin. Asiakkaidemme suuntaan tämä näkyy mm. tuotteiden tasaisena laatuna ja luotettavina toimituksina.

Hiukkasfoorumi myönsi Tulikivi Oyj:lle Vuoden Hiukkasteko 2006 -palkinnon. Tulikivi on panostanut puhtaampaan polttotekniikkaan, joka edesauttaa puun pienpolton päästöjen vähentämistä. Tulikivi on näin parantanut ilmanlaatua. Vuoden Hiukkasteko -palkinto jaettiin vuonna 2006 ensi kertaa.

Tuotteemme on testattu ja hyväksytty kautta maailman. Yhteistyömme kansainvälisten tutkimuslaitosten kanssa on tiivistä ja jatkuvaa.