Tulisija-liiketoiminta | Tulikivi

Tulisija-liiketoiminta

Tulisijat

Tulisijat-tuoteryhmä muodostuu neljästä kuluttajalähtöisestä mallistosta.
 
Karelia-mallisto on muotoilullisesti ja polttoteknisesti sekä lämpöominaisuuksiltaan edistyksellisin varaavien takkojen mallisto, joka täyttää Keski-Euroopan vaativimpienkin asiakkaiden toiveet. Vuolukiven pintakäsittelytekniikat sekä uudet Tulikivi Color -värivaihtoehdot laajentavat vuolukivitakkojen asiakaskuntaa. Polttotekniikaltaan ne täyttävät maailman tiukimmatkin vaatimukset. Mallistossa on patentoitu pyörrepesäteknologia jonka ansiosta tulipesässä voi polttaa joko puuta tai pellettiä vapaavalintaisesti. Karelia-malliston lämmönluovutus on säädettävissä niin matalaenergiataloon kuin perinteiseen taloon sopivaksi. Karelia-malliston palamista voi ohjata haluttaessa Senso-takkaohjaimella.
 
Pielinen-mallisto tuotteet pohjautuvat moderniin skandinaaviseen muotoiluun ja uuteen vuolukiven pintakäsittelytekniikkaan. Pielinen-malliston tuotteet ovat kompakteja ja helposti asennettavia. Ne soveltuvat erityisen hyvin Keski-Euroopan markkinoille sekä sellaisille markkinoille, joissa varaavien uunien tuntemusta ei ole. Tuotteiden erikoispiirre on monipuoliset luukkuratkaisut, jotka kehitetään yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Kolmantena vuolukiveen pohjautuvana mallistona Tulikivellä on viime vuosikymmenien suosikkimalleista muodostuva klassisen mallisto. Se muodostuu varaavista takoista, leivinuuneista ja helloista. Malliston tulisijojen vahvuuksia ovat klassinen muotoilu ja verrattomat lämmitysominaisuudet.
 
Tulikiven Kermansavi-mallisto on tyylikäs varaavien takkojen ja takkaleivinuunien mallisto, joka uudistettiin vuoden 2021 aikana. Uusi mallisto alittaa EU-alueella vuoden 2022 alussa voimaan tulevan ekosuunnitteludirektiivin määrittämät tulisijojen päästörajat. Suomen ohella uudella mallistolla tavoitellaan merkittävää kasvua Keski-Euroopan markkinoilla, jossa arvostetaan ekologisuuden ohella skandinaavista muotoilua ja hyviä lämmitysominaisuuksia. Kaikkien mallistojen suunnittelussa korostuu ajaton muotoilu, käytännöllisyys, innovatiivinen teknologia ja korkea laatu. Tuotekehityksessä panostetaan puhtaaseen palamiseen, ja siksi useimmat Tulikiven tulisijat alittavat jo maailman tiukimmat päästönormit.
 
Asiakkaamme ovat pääasiassa uudisrakentajia ja remontoijia, jotka arvostavat bioenergiaa lämmitysmuotona sekä puulämmityksen taloudellisia hyötyjä sekä omavaraisuutta. Tulikiven tulisijoissa heihin vetoavat niiden ekologisuus, energiatehokkuus, esteettisyys, kestävyys ja miellyttävä lämpö.