Tulisija-liiketoiminta | Tulikivi

Tulisija-liiketoiminta

Tulisijat

Tulisijat-tuoteryhmä muodostuu neljästä kuluttajalähtöisestä mallistosta.

Karelia-mallisto on muotoilullisesti ja polttoteknisesti sekä lämpöominaisuuksiltaan edistyksellisin varaavien takkojen mallisto, joka täyttää  Keski-Euroopan vaativimpienkin asiakkaiden toiveet.  Vuolukiven uusi pintakäsittelytekniikka korostaa tuotteiden modernia muotoilua. Polttotekniikaltaan ne täyttävät maailman tiukimmatkin vaatimukset. Mallistossa on ainutlaatuinen patentoitu pyörrepesäteknologia jonka ansiosta tulipesässä voi polttaa joko puuta tai pellettiä vapaavalintaisesti. Karelia-malliston lämmönluovutus on säädettävissä niin matalaenergiataloon kuin perinteiseen taloon sopivaksi. Karelia-malliston tuotteita voidaan ohjata uudella Senso-takkaohjaimella.

Pielinen-mallisto tuotteet pohjautuvat moderniin skandinaaviseen muotoiluun ja uuteen vuolukiven pintakäsittelytekniikkaan. Pielinen-malliston tuotteet ovat kompakteja ja helposti asennettavia. Ne soveltuvat erityisen hyvin Keski-Euroopan markkinoille sekä sellaisille markkinoille, joissa varaavien uunien tuntemusta ei ole. Tuotteiden erikoispiirre on monipuoliset luukkuratkaisut jotka kehitetään yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.

Lisäksi Tulikivellä on viime vuosikymmenien suosikkimalleista muodostuva klassisen mallisto. Se muodostuu varaavista takoista, leivinuuneista ja helloista. Malliston tulisijojen vahvuuksia ovat klassinen muotoilu ja verrattomat lämmitysominaisuudet.
Tulikiven Kermansavi-mallisto on tyylikäs varaavien takkojen ja takkaleivinuunien mallisto jonka päämarkkinat ovat Suomessa ja lähialueilla. Kermansavi-malliston vahvuus on monipuolinen sisustukseen sopiva värivalikoima, korkea laatu ja sopivuus suomalaiseen rakennustapaan.

Kaikkien mallistojen suunnittelussa korostuu ajaton muotoilu, käytännöllisyys, innovatiivinen teknologia ja korkea laatu. Tuotekehityksessä panostetaan puhtaaseen palamiseen, ja siksi useimmat Tulikiven tulisijat alittavat jo maailman tiukimmat päästönormit.

Vakiomallien ohella Tulikiven mittatilauspalvelusta on mahdollista tilata yksilöllisten toiveiden mukainen mittatilaustakka. Mallistoja täydentävät lisäksi tulisijoihin liitettävät Tulikivi Green-tuotteet eli tulisijan käyttöä tehostavat pelletti-, ilma- ja vesilämmitys- sekä uuninohjausjärjestelmät, jotka soveltuvat erityisesti matalaenergia- ja passiivitalojen lämmitykseen.

Tulikivi on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Suomessa se on tulisijojen markkinajohtaja. Tulisijat-tuoteryhmän tuotteet ovat myynnissä yhtiön kaikilla markkina-alueilla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Venäjällä ja Aasiassa.

Asiakkaat ovat pääasiassa uudisrakentajia ja remontoijia, jotka arvostavat bioenergiaa lämmitysmuotona sekä puulämmityksen taloudellisia hyötyjä. Tulikiven tulisijoissa heihin vetoavat niiden ekologisuus, energiatehokkuus, esteettisyys, kestävyys ja miellyttävä lämpö.