Romutuspalkkio — uuden Tulikivi-tulisijan hankintaan!

Julkaistu 04/03/2017

Hyödynnä vanhan tulisijan romutuspalkkio vaihtaessasi uuteen

Nyt on aika laittaa koti ja mökki kevätkuntoon. Vanhan takan voit korvata uudella varaavalla Tulikivi-takalla, kun haluat säästää lämmityskustannuksissa tai vaikka haluat lisäominaisuutena valmistaa herkullista ruokaa takkaleivinuunissaVaraava tulisija on ainoa sähköstä riippumaton lämmitysmuoto - siihen eivät myrskyt tai sähkön hinnankorotukset vaikuta!

Nappaa kuva vanhasta tulisijastasi ja tule kuvan kanssa lähimmälle studiolle. Saat käyttöösi jopa viidensadan euron romutuspalkkion uuden Tulikivi-tulisijan hankintaan.

 

 

 

Yksilöllisesti alusta loppuun!

Meiltä saat kokonaispalvelun, jolloin sinun ei tarvitse muuta kuin ilmoittaa meille koska vanha puretaan ja minkälaisen uuden Tulikivi-takan haluat sen tilalle.
 
Hoidamme puolestasi myös mahdolliset rakennusluvat, pohjanteon ja oikaisun, uusien palomuurien muurauksen, vanhojen palomuurien oikaisun, tasoitus- ja pinnoitustyöt, hormin purkamisen tai sen tukemisen sekä muut tarvittavat työt. Pyydä tarjous siitä kokonaisuudesta joka on juuri sinulle tarpeellinen! Nauti kylminä iltoina uuden, tehokkaan takan lämmöstä ja tunnelmasta!

Ota yhteyttä sinua lähimpään Tulikivi-studioon, niin hoidamme kotiisi kunnon lämmittäjän!

 

 

* Etu on voimassa yli 3000 € arvoisiin Tulikivi-tulisijoihin. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja on voimassa 1.4.-31.5.2017.