Graniitit


Graniitti on lujaa ja ilmeikästä luonnonkiveä. Kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa ansiosta se sopii erinomaisesti keittiö- ja kylpyhuonetasoihin.
Lue lisää

Graniitit

Komposiittikivet


Komposiittikivi on luonnonkiven lailla luja, pitkäikäinen, kulutusta ja kosteutta kestävä materiaali. Se soveltuu erinomaisesti keittiöiden ja kylpyhuoneiden tasoiksi.
Lue lisää

Komposiittikivet

Laavakivet


Laavakivi sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, myös keittiön ja kylpyhuoneen tasoihin.
Lue lisää

Laavakivet

Neolithit


Neolithien satiinimaisessa pinnassa eivät näy esimerkiksi rasvatahrat ja lisäksi ne mahdollistavat myös isojen pintojen valmistamisen yhtenä kappaleena.
Lue lisää

Neolithit

Luonnonkivi on runsaiden mahdollisuuksien materiaali. Kivilajista riippuen se istuu paikkaan kuin paikkaan ja näyttää moni-ilmeiset kasvonsa. Laajassa mallistossamme on yli 50 kivilajia. Kiviapurit auttavat sinua löytämään mieleisesi vaihtoehdot mallistostamme. 

Tutustu tästä luonnonkivien hoito-ohjeisiin.

Vuolukivi ei kopise eikä ole kosteanakaan liukas, joten se sopii erinomaisesti portaisiin ja kosteiden tilojen laatoituksiin. Kovaa kulutusta kestävä graniitti on parhaimmillaan vaikkapa keittiötasoissa ja lattialaatoituksissa. Mannermaista tyyliä sisustukseen tuovat puolestaan marmorit ja mosaiikit, kalkkikivet ja travertiinit.