Pihakivimallisto | Tulikivi

Käytävät, reunukset ja terassit


Noppakivien luonnonmukainen lohkottu pinta antaa pitoa piha-alueille ja käytäviin. Niistä on helppo tehdä kaarevia muotoja, ja kiveä voidaan käyttää vaikka pihan suihkulähteen reunakivenä. Reunakivillä saadaan pihaan ryhtiä sekä pidetään nurmikon ja istutusten välit siistinä.
Lue lisää

Käytävät, reunukset ja terassit

Muurit, sokkelit ja aidat


Tulikiven lohkopintainen, graniittinen muurikivi sulautuu upeasti ympäristöönsä värimaailmansa ja luonnonmukaisen pintansa ansiosta. Muurikivellä voi verhota muureja, sokkeleita ja aitoja tai sitä voi käyttää pihojen pengerryksiin ja istutusaltaiden rakentamiseen.
Lue lisää

Muurit, sokkelit ja aidat

Istutusaltaat ja kalusteet


Viimeistele pihasi tyylikkäällä pihapenkillä, jota saa eri kivi- ja puumateriaaleista valmistettuna. Vuolukivisylintereille voi ideoida monta käyttötarkoitusta, niihin voi esimerkiksi laittaa kauniita kukkaistutuksia.
Lue lisää

Istutusaltaat ja kalusteet

Grillit


Kesäjuhlien keskipiste on vuolukivigrilli, jolla loihdit kesäherkut koko perheelle ja autokuormalliselle kesävieraita. Rakkaus, joka ei ruostu.
Lue lisää

Grillit

Piha kuntoon pihakivillä

Piharakentamisessa kivi on luonnollinen puutarhan rytmittäjä. Luonnonkivi on helppohoitoinen ja näyttävä kumppani käytävissä, terassien ja patioiden lattioissa, portaissa, vesi- ja kasvialtaissa ja kasvihuoneissa. Kivestä voi rakentaa muureja sekä verhota sokkeleita ja aitoja. Pihakalusteissa luonnonkivet sulautuvat upeasti ympäristöönsä. Eri kivilajit ja pintakäsittelyt elävöittävät pihaa entisestään. Piharakentamiseen tarjoamme pihalaattoja, muuri- ja sokkelikiviä ja paljon muuta. 

Malliston vuolukiviset antiikkikivet luovat kauniin patinoituneen vaikutelman.