Ohjauskeskukset


Tulikivi Touch Screen -kiuasohjain voidaan asentaa kuiviin ja kosteisiin tiloihin sekä saunahuoneeseen. Ohjaimella voidaan säätää saunahuoneen lämpötila asteen tarkkuudella ja näin säästää energiaa. Helppokäyttöinen, selkeä ja iso näytön teksti. Erikoisominaisuutena kivitilan lämpötilan säätö.

Theben Varia -ohjain on liitettävissä KNX-taloautomaatiojärjestelmään. Jos talossa on jo olemassa KNX-taloautomaatiojärjestelmä, ei kiuas välttämättä tarvitse erillistä ohjainta.

Tulikivi Touch Screen


Helppokäyttöinen ja selkeä kosketusnäytöllinen Tulikivi Touch Screen -kiuasohjain voidaan asentaa kuiviin ja kosteihiin tiloihin sekä saunahuoneeseen.
Lue lisää

Tulikivi Touch Screen

Tulikivi Emotouch


Kosketusnäytöllinen ja elektroninen kiuasohjain, jossa viikko-ohjelmatoiminto on vakiona. Ohjetoiminnot on saatavilla 8 kielellä.
Lue lisää

Tulikivi Emotouch

Tulikivi Emotec


LCD-grafiikkanäytöllinen ja elektroninen kiuasohjain, jossa valaistus ja viikkokello-ohjelmatoiminto on vakiona. Tehoalue on vakiona 10,5 kW:hen saakka ja laajennettavissa LSG-kontaktoriboxeilla.
Lue lisää

Tulikivi Emotec

Theben Varia


Theben Varia -kiuasohjain on liittettävissä KNX-taloautomaatiojärjestelmään. Jos talossa on olemassa KNX-taloautomaatiojärjestelmä, kiuas ei välttämättä tarvitse erillistä ohjainta.
Lue lisää

Theben Varia