Modernit teholämmittäjät


Modernit teholämmittäjät ovat isoja ja tehokkaita vuolukivitakkoja, jotka yhdistävät suuren lämmitystehon sisustuksellisuuteen. Takoissa on paljon vuolukivimassaa, ja niiden kehittynyt polttotekniikka lämmittää pienellä puumäärällä isoakin tilaa pitkään. Lisäksi takka on yhdistettävissä talon vesikiertolämmitykseen, ja siihen saa lisättyä mahdollisuuden polttaa pellettejä. Moderni teholämmittäjä on kuin kotonaan matalaenergiatalossa.

Teholämmittäjien sydän on vuolukiveä, ja niitä saa monilla eri pinnoitteilla. Muotoilu on linjakas ja suuresta vaakaluukusta katsot kuin avotulta. Takat ovat tiiviitä ja alittavat maailman tiukimmat päästönormit. Takkamallistosta löytyy vaihtoehdot niin tilanjakajaksi huoneen keskelle (läpitakka) kuin seinällekin.

Siirry takka-apuriin

KOUTA/C


Selkeälinjainen, neliöitä säästävä kulmamalli, jonka korkea luukku antaa esteettömän näkymän ylös kiipeäviin liekkeihin.
Lue lisää

KOUTA/C

SARMI GRAFIA


Sarmin selkeät linjat ja mittasuhteet sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Sarmi-mallien pystysuuntainen takkaluukku tuo tulen tunnelman vahvasti huoneistoon. Massiiviset Sarmit ovat tehokkaita lämmittäjiä.
Lue lisää

SARMI GRAFIA

SARMI/C


Selkeät linjat sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Sarmi-malleissa on korkea takkaluukku, joka tuo tulen tunnelman vahvasti huoneistoon.
Lue lisää

SARMI/C

VALKIA


Valkia on tyylikäs hybridiuuni, jossa yhdistyvät tehokas lämmitystekniikka ja sisustuksellisuus. Harkittu vaakalinja tuo muotoiluun rytmiä ja voit valita luonnonkivipinnan joko sileänä tai uritettuna.
Lue lisää

VALKIA

VALKIA AALTO


Valkia Aalto on tyylikäs hybridiuuni, jossa yhdistyvät tehokas lämmitystekniikka ja sisustuksellisuus. Harkittu vaakalinja tuo muotoiluun rytmiä. Aaltomainen Tulikivi Figure-pinta elää valon mukaan. Epäsuorassa valossa pinta on upean kolmiulotteinen.
Lue lisää

VALKIA AALTO

VALKIA GRAFIA


Valkia on tyylikäs hybridiuuni, jossa yhdistyvät tehokas lämmitystekniikka ja sisustuksellisuus. Harkittu vaakasuuntainen muotoilu ja iso luukku tuovat tulen kauniisti esille.
Lue lisää

VALKIA GRAFIA

VALKIA KIDE


Valkia Kide on tyylikäs hybridiuuni, jossa yhdistyvät tehokas lämmitystekniikka ja sisustuksellisuus. Harkittu vaakalinja tuo muotoiluun rytmiä. Kidemäinen Tulikivi Figure-pinta elää valon mukaan. Epäsuorassa valossa pinta on upean kolmiulotteinen.
Lue lisää

VALKIA KIDE

VALKIA NAMMI


Valkia Nammi yhdistää vuolukiven ja keramiikan parhaat puolet. Vuolukivisydämisen Valkia Nammin verhoiluun voit valita joko keraamisen täyskivilaatan tai ajattoman tyylikkään hiertopinnan.
Lue lisää

VALKIA NAMMI

VALKIA2D


Nyt tunnelma tuplautuu. Valkia 2D -tilanjakajamallissa on luukku molemmilla puolilla. Tulisija sopii tilavaan olohuoneeseen vaikkapa useamman oleskeluryhmän väliin tai olohuoneen ja ruokailutilan väliin.
Lue lisää

VALKIA2D

VASA


Vasa on suositun Valkia-sarjan pienempi versio ja melkoinen tehopakkaus. Pelkistetty ulkokuori istutettuine luukkuineen antaa takalle rauhallisen ilmeen. Vuolukivipinta on saatu kauniisti näkyviin isoilla laatoilla takan pinnassa.
Lue lisää

VASA

VASA GRAFIA


Vasa on suositun Valkia-sarjan pienempi versio ja melkoinen tehopakkaus. Pelkistetty ulkokuori ja takan pintaan sijoitettu neliöluukku antavat takalle rauhallisen ilmeen. Luukun metalliraami kehystää tulen nykyaikaisella ilmeellä.
Lue lisää

VASA GRAFIA