Ilmeikkäät keraamiset tulisijat


Uusin mallistomme on CE-merkitty sarja moderneja varaavia takkoja, jotka ovat sisustuksellisesti vertaansa vailla. Kuudesta rungosta syntyy kaikkiaan yli 1 000 mallia. Juuri oikea ratkaisu löytyy joka makuun ja tarpeeseen. Selkeistä elementeistä koostuva kokonaisuus on helppo koota mieleiseksesi.

Ilme on harmoninen: itse kehittämämme turvallinen ja kaunis luukku on upotettu pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita. Pinnan materiaalin voit valita monista vaihtoehdoista ja lukuisissa väreissä. Vaihtoehtoja löytyy niin suoralle seinälle, tilanjakajaksi kuin huoneen kulmaankin. Malliston takat ovat omiaan myös ruoanlaittajan kotiin - valitse leivinuunillinen Jalanti tai haudutusuunilla varustettu Lentua tai Mustio.

Laadukkaat, harkitut materiaalit kestävät suuret lämpötilavaihtelut. Pinnan täyskivilaatta on tasavärinen ja erittäin kestävä. Läpikotaisin yksivärinen keraaminen materiaali on päädystäänkin samaa väriä ja mahdollistaa suuretkin saumattomat pinnat. Runko on kierrätyskeramiikasta tehtyä Kermansavi-massaa.

Siirry takka-apuriin

JALANTI


Monipuolinen Jalanti on takkaleivinuuni. Mallista löytyy kolme eri korkeutta ja leivinuunin luukku voidaan sijoittaa mille tahansa sivulle: eteen, taakse, vasemmalle tai oikealle.
Lue lisää

JALANTI

KALLA


Kalla on keraamisen takkamalliston vaakaluukkuinen malli. Linjakas Kalla on metrin leveä ja siitä löytyy kolme korkeutta. Turvallinen ja kaunis luukku on upotettu pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita.
Lue lisää

KALLA

LENTUA


Lentua on huoneen kulmaan asennettava tulisija, jossa on haudutusuuni. Uunin luukku on tulipesän luukun yläpuolella. Haudutusuunissa valmistat herkullisia pataruokia ja haudutat vaikka puuron aamuksi.
Lue lisää

LENTUA

MUSTIO


Mustio on kapea suoran seinän takka, jossa on haudutusuuni. Uunin luukku voi olla tulipesän luukun yläpuolella. Sen voi asentaa myös vastakkaiselle puolelle, jos Mustion haluaa tilanjakajaksi.
Lue lisää

MUSTIO

NUUTA


Nuuta on huoneen kulmaan asennettava takkauuni. Kulmaan asennettaessa tuli näkyy laajemmin huonetilaan. Yksinkertaisen kaunista Nuutaa on kolmea eri korkeutta. Turvallinen ja kaunis luukku on upotettu pintaan, eikä näkyviä nuohousluukkuja tarvita.
Lue lisää

NUUTA

VAALA


Vaala on pystyluukkuinen suoran seinän takka. Kapea Vaala on siro malli, josta löytyy kolme korkeutta. Selkeälinjainen muotoilu ja takan pinnan tasoon asennetut luukut antavat takalle rauhallisen ilmeen. Korkea pystyluukku kehystää tulen kauniisti.
Lue lisää

VAALA